Sabtu, 15 Ogos 2009

EGP 09..johan -aksi along dan habib


Gambar-gambar gelagat si kecil sempena hari merdeka..Generasi yg benar2 merdeka insyaallah..

Ini kakak Hamizah dari Alex datang

Slot panggilan sayang..anak kutip gula2 tu then bagi kat Mak..apalagi..along n habib tangkap 3 biji nyum2..nyum..nyoyong bawak gula 2 tu..tak bagi2 kat ummi last minute baru along kutip n bg ummi..huhu..lambat pulak dia perasan gaya permainan tu.
Pic ni seme along yg snap itu yg kelam semacam tu..tak kuasa ummi nak berebut ngn along dah letih sgt seharian dah ikut abi..cam2 lah ragamnya..dpt kamera baru la reti duk diam sket..ni acik pengerusi minat abis habib kat acik ni tak berenti berkepit ajer.
Actually yg bkenan sgt sbb acik dah layan habib main mic tu yg beria bebenor duk kat tepi acik tu..Imran pun tak lepas peluang talk on mic

Ni style apa lak ni nyorok belakang hadiah huhu..


Tengok acik tgh sembang tumpang 4 kaki

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih untuk komentar anda, saya amat menghargainya.