Khamis, 10 Jun 2010

MARI SERTAI HPA BERSAMA KAMI..

Bismillah...
Dah beberapa tak mengupdate apa-apa terasa kaku n beku pulak idea..Teringat kenangan ketika mula berblogger dalam tahun 2005. Memang excited masa tu, setiap hari seme nak citer ngn blog...Sekarang ni semangat berblog mmg slow n down...Kadang xtahu nak citer apa.. Sebenarnya byk sgt nak citer dalam kepala ni, tp agaknya dia xnak kuar sbb time ni time tumpu membaca. Tahun ni final year..tahun syahadah u'la..wah seroonok pulak tgk kat kertas soalan doktor tulis...Firqah"Syahadah Al'Aliah"...So...tahun ni planning yang paling besar adalah 'BALIK MALAYSIA'. Anak2 pun cam dah xsabar nak naik toirah..Nak jumpa tok Ayah n Tok...n seme makcik n pakcik kat msia..

Tahu ke diorg camna malaysia tu ek..hm..ummi pun suspen semacam jgk ni nak balik. Dah lima tahun tak merasai real live in malaysia. Walau pun perkembangan keluarga, kampung, bandar dungun, terengganu n malaysia sentiasa dapat ikut tenet ni tapi mana sama ngn betul2 duk dlm suasana tu kan..Hm..yg paling pening palernyer, nak duk mana balik nnt yer..Dungun?, Setiu?,Langkap? Delong? haa..pilih2 yang mana satu....Abang dah nekad untuk sertai perjuangan perniagaan MLMS (multi level marketing syariah) usahawan herbalis HPA n perjuangan PAS, ummi pulak...Memang sama ngn abang..

Abang dah pangkat Pengarah Jati (PJ). Ummi sdg mengumpul modal untuk capai pangkat yg sama ngn abang...erm..seronok dapat bermain ngn perniagaan bentuk MLM ni. Sebelum ni mmg minat tapi cukup tak senang bila yg mengetuainya non-muslim..Tapi dengan MLMS HPA tidak ada lagi segala kemusykilan...Alhamdulilah...

Banyak pulak bercerita ttg MLMS HPA ni...Tapi mmg menguntungkan dan menenangkan, langsung tidak meragukan..PELAN PEMASARAN cukup jelas dan tidak ada yg dismbunyikan..itulah setakat perhatian yg dibuat...Alhamdulilah perjuangan halalan toyyiba dan menjatuhkan ekonomi kapitalis pastinya!!

Buat sahabat2 seblogger yg masih belum jadi ahli HPA jom ramai2 kita jadi ahli..Untuk daftar ahli mudah sangat2 g cawangan HPA sediakan duit RM30, kemudian isi borang. Bahagian penaja mudah aja nnt leh pilih nama2 penaja kat right sidebar tu yer..Keahlian adalah seumur hidup..Perniagaan 'lantabut' tidak merugikan..Seterusnya ajak rakan-rakan untuk menjadi rakan kongsi anda..6 orang diaras pertama..untuk langkah seterusnya nnt citer lagi..Atau lebih mudah nya masuk lah PBC "Perkongsian Bijak Cemerlang". Dalam ni byk ilmu yg akan kita dapat ttg pelan pemasarannya, halal haram produk yg terdapat dipasaran, ilmu perawatan tibb nabawi dan ibn sina..MARI SERTAI HPA BERSAMA KAMI..SEKARANG !!




1 ulasan:

  1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

    BalasPadam

Terima kasih untuk komentar anda, saya amat menghargainya.