Sabtu, 10 April 2010

Pelancaran Dua Blog Baru...

Bismillahirrahmanirrahim...

Hari ini nak buat pelancaran dua blog baru yang dah lama wujud, tapi kerana ianya maya maka agak kurang tetamu. Jadi untuk mengajak sahabat-sahabat yang rasa free-free tu boleh lah singgah. Kata orang "banyak membaca luas pengalaman"..."Julang Thaqafah Pasakkan Thabat" kata HEWI PMRAM, tahun bila ek..dah ingat2 lupa hehe...


Iftitah....

Bismillahirrahmanirrahim... Al-Fatihah..
(www.myhpagarden.blogspot.com)

Blog 2

selamat datang | Along n Habib blog(http://alongnhabib.blogspot.com)

Dengan ini terasmilah blog dua blog dibawah seliaan ummi.. huhu.

Ahlan wa sahlan buat semua yg bakal datang tinggalkan jejak anda dengan memfollow. Insyaallah kunjungan balas akan dibuat.1 ulasan:

  1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

    BalasPadam

Terima kasih untuk komentar anda, saya amat menghargainya.