Ahad, 6 September 2009

Biskut Raya Boleh Tempah online yer

Promosi Biskut Raya




Bismillahirrahmanirrahim........

Alhamdulilah hari ni dah separuh Ramadhan yang kita lalui..Agak lama juga tidak mengupdate blog. Sekarang ni saya tengah cuba mengadun beberapa resepi biskut untuk jualan bagi syawal yang bakal tiba. Tahun ni nak cuba lah masuk gelanggang jualan langsung n tempahan biskut raya. Alhamdulilah sempat lah create satu blog khusus untuk anak2 malaysia yang sedang merantau kat mesir ni. (http://berjayasuri.blogspot.com)

Resepi biskut search ikut tenet jugak. nak try2 sendiri takut xberapa nak menjadi campur2 lah yer. Sapa2 yang nak tempah leh cek kat blog ni . Senarai harga n style packing. Gambar biskut actually buat semata2 untuk sample..so..bahan nyer lebih2 kurang jerlah. Nak tunjuk biskut nyer cam gitulah lebih2 kurang. Tgh pening2 jugak ni decor biskut ni biar nampak creative sikit. Kalu sapa2 ada idea share lah yer...pengalaman pertama xmemenahnya lagi buat ni. Buat untuk makan sendiri jer selama ni. Biskut2 ni insyaallah semenyer guna adunan mentega asli. Tahun ni semangat lak sebab ada ini ha..Oven KF 3135.

Boleh lah menjana dapur sket. Kalau bakar biasa tu malas gak rasa. Syukran lah bebanyak pada sis Suliana n Ustaz Aziz skuarga. Pemilik asalnya.
Tukar hak milik dah pada kami pulak dgn harga yang amatlah murah sesama kuarga gaknya..just LE 50 jer. Haha baru lagi ni dua-tiga kali pakai jer ni. Hmm..rezeki2.

So saper2 yang rasa nak menempah biskut, kek, baulu ke boleh lah yer..tel jer kat pakai nombor ni ha..011-2876249/014-2876249.

Untuk tempah biskut raya jangan lupa bukak link kat atas yer Berjaya
Suri for Raihanah Cookies..sempena nama si kecil yang telah kembali ke rahmatullah. Seputar gambar biskut yang dah sempat disamplekan:



Biskut tat nenas/apricot

Biskut sarang semut

aneka samperit cookies

Biskut Bunga Daisy/Dahlia

Senarai harga Biskut ikut bil biji.

Tempahan Kuih /Biskut Raya dibuka sekarang.

Ini adalah antara kuih dan biskut raya yang Berjaya Suri tawarkan untuk tempahan:

Bil Jenis Biskut Raya 53 biji 100 biji 200 biji

1 Almond London LE 21.00 LE 40.00 LE 78.00
2 Coklat Cookies LE 21.00 LE 40.00 LE 78.00
3 Biskut Kelapa LE 15.00 LE 28.00 LE 55.00
4 Butter Cookies LE 15.00 LE 28.00 LE 55.00
5 Tat Gulung /Strawberry LE 15.00 LE 28.00 LE 55.00
6 Biskut Daisy LE 15.00 LE 28.00 LE 55.00
7 Mazolla LE 15.00 LE 28.00 LE 55.00
8 Samperit Aneka LE 15.00 LE 28.00 LE 55.00
9 Biskut Sarang Semut LE 15.00 LE 28.00 LE 55.00
10 Karipap Mini LE 15.00 LE 28.00 LE 55.00




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih untuk komentar anda, saya amat menghargainya.