Jumaat, 29 Mei 2009

Sayonara buat My vision ku versi mawar merah v.3



Assalamualaikum warahmatullahwabarakatuh..Update hari ini, kenangan bersama blog lama ku yang terdelete tanpa dirancang. Thanks for ain muncet 4 her template n mostly thankful to abang yang bersusah payah mencantikkan template ni tapi akhirnya terdelete olehku. Ini gara-gara nak edjust alon n habib punya blog template la ni.. isy..isy.. But whtever best jugak


Dapat this newest n latest template. Unforgetful to says a lot of thanks to my hubby for his hardwork to make this template completely for me..thank you hubby...sian abang sampai tak tidur semalaman yang seronoknya ayang lah bangun tidur dapat blog yang comel ni....Arigato..arigato mushe mush betul ke eja tu hehe..bantailah, ni kes tgk ultraman la ni leh tangkap dua tiga butir bahasa jepun. Nak kena betulkan balik ngn kak dila ni..ahaks..ok la tak boleh duk lama-lama depan pc ni. Abang dah jeling-jeling tu, heehe warning time up to study. K lah salam imtihan lagi untuk student azhar mesir good luck n keep studying!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih untuk komentar anda, saya amat menghargainya.