Selasa, 5 April 2011

Kembali berblog di malaysia..............................

Bismillahirrahmanirrahim.....

Lama sangat dah tinggalkn blog ni..whever,mcm2 story ada...kat chatter box pun cam2 yg lalu n singgah aduyai..camne nak buat org singgah tuan umah xnampak..suke hati korang je erk nak wat apa kat situ..

dalam tempoh berpantang ni...byk ruang masa yg kosong..so isi dengan berblog semula. My baby girl pun sporting...alhamdulilah..

Kelahiran bayi yang ke-4 dalam rumahtangga kami..Ya Allah berkatilah, redhoilah, kasih dan cintakanlah sikecil ku yang kami namakan .."WIDAD ALEYA QISTINA". Ramai yg bising, panjangnya...nama.erm nak kata apa..mmg dah berkenan ngn nama2 tu..excited agaknya dapat baby girl jgk..sedikit sebanyak menjadi penghibur hati kami yang pernah duka dengan pemergian si kecil Raihanah....Dalam duka ada ceria kami bersyukur diatas segala kurniaan mu ya Allah...Segalanya adalah anugerah!!.

Terima Kasih ya Allah diatas rahmat dan pemberian Mu yang melangit luas...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih untuk komentar anda, saya amat menghargainya.