Ahad, 5 Oktober 2008

My Usrah Picture

baldi jadi mangsa..:))


Adik Habib jalan kaki..Along berdukung..pelik, tapi benar..:))


senyuman manco adih habib..

Depan masjid besar Mansurah

Cak..

Depan kedai aiskrim di Mansurah...

Naik bot...

macam ni lah tidur dalam tramco (van)..jalan jauh....

Cak....sama merah..sama semangat ..:))

Menanti kenderaan di perhentian

Koktail buah..the favorite juice along..ummi tumpang jgk tu..:))

ni Usrah abi...along adalah ahli bersekutu yang setia hadir..:))

Ni present supprise dari ummi...ok..1..2...3...klik !!..

Aksi Habib paling menggoda...sayang Habib..:)

Along tengah praktik menulis , Habib tengok aje lah..:)

Ha..ni special Ummi buat untuk kami sekeluarga..thanks ummi...lain kali buat lagi :))

Tak beli pon, gaya handsome je depan kereta mainan ni..hehe

Abang Long tengah menjamu makanan Italy..nyum..nyum

NI masa gi ronder2 ni City Center..besar betul pusat membeli belah ni


Along layan Habib bermain, memang kamcing (rapat) dua putera ni

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih untuk komentar anda, saya amat menghargainya.