Isnin, 2 Mac 2009

Maa'rad Dauli JAnUary 2009






Alhamdulilah tahun ni berkesempatan jugak Ummi n Abi ke maa'rad dua hari pergi tu...Bersama sicilik dua beradik n baby yang masih stay kat dalam perut Ummi..Fuh...Boleh lar tahan letihnya...Punyalah semangat turun kul 11.00 am balik-balik sampai umah kul 11.00 mlm..Walau keletihan bila ditanya along n habib nak g lagi tak cepat jer angguk-angguk..nak..nak gie...kata along...nak beli kitab katanya. Yer lah apatak nya yang banyak di borong seme milik mereka berdua..Ummi n Abi g perabih nasik jer kat sana. HUHu....zaman beli kitab untuk umi n Abi dah habis dah untuk anak-anak pulak lah.tgk lah tahun depan kalu ada rezeki lagi baru tambah n lengkapkan keperluan kitab abi n ummi.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih untuk komentar anda, saya amat menghargainya.