Selasa, 5 Oktober 2010

Internet ada semula...

Bismillahirrahmanirrahim.....

"Ummi, internet ada dah 'alhamdulilah..'. Begitulah kata si along semalam..Seronok benor nampoknya anak ummi bile line internet kat umah kami kembali 'syaghol'. Baru semalam settle urusan baik pulih seme-seme bende. Aduhai dah dekat nak flying baru clear. Tapi bagus jugak lah memudahkan urusan nak berhubung ngn family u balik Malaysia. Syukur ammu Islam tu paham keadaan..Syukron awi2...

Malam tadi just sempat tukarkan template color jer..So malam ni ambik kesempatan update sikit..Kosong benor rasanya without any story..Berabad daa tanpa apa2 citer..Page resepi tu aje yg muncul kan...Maaf buat sahabat2 seblogger yg kdg2 jenguk bende tule yg kuar ek..boring tul..

Insyaallah bulan ni bulan akhir duk mesir untuk sesi ni...Mai semula?? Insyaallah tp dalam suasana yg agak berbeza..maybe dtg sendirian or with abang or maybe with anak2..wallahua'lam tengok lah pada rezeki yg bakal datang..Kene perabihkan jgk madah yg ada berbaki sikit agi..Mudah-mudahan ada rezeki.

But balik tetap balik..Sebab rindu teramat sangat dah ngn seme especially mak, ayah n adik beradik..Ayah mertua pun x jumpa lagi ni..

Ya Allah mudahkan lah segala urusan kami...Amiin...

2 ulasan:

  1. alhamdulillah.. mesti excited nak balik kan?

    BalasPadam
  2. excited pun ada debar pun ada..nak mulakan hidup baru ni...doakan kami yer kak..

    Syukran Jazilan

    BalasPadam

Terima kasih untuk komentar anda, saya amat menghargainya.