Selasa, 27 Julai 2010

Kenapa xde mood nak menulis ni...aduhlah..


Bismillah.....

Pagi ni suara bikia' memecah sunyi, anak2da tidur lagi...Mood nak menulis mmg down...naper erk, agaknya baby ni tak suka berblog hehe..Alhamdulilah tahun ni puasa penuh lagi..Rezeki siapa tahu kan..Sebelum ni duk membelek2 blog sahabat yg ada baby teringin jgk nak main baby..Hm..Insyaallah sampai masa untuk ber"baby " lagi. Mabuk alahan boleh tahan jgk lah...fuh..ujian...

Takat ni tiga-tiga anakanda seme alahan masa Ramadhan..nampaknya kelahiran bulan yg sama ngn abang2 beradik jgk Rabi'ulakhir jgk. Tanpa dirancang...semua anugerah Allah yg Maha Berkuasa..Kadang bila org tahu kita pregnant lagi cam2 suara ada. Ada positif ada negatif...Bagi yang negatif sedarilah bahawa semua kehidupan itu ciptaan Allah, Sekiranya DIA mahu menciptakan nya tiada yg dapat menghalangNya. Dan jika Allah tidak mengizinkanNya tiada kuasa yg dapat membuatnya.

Anak adalah rezeki pemberian Allah....Bersyukurlah bagi yang mendapatNya, bersabar lah buat yang masih menunggu kehadirannya....Sehingga bertemu lagi ilalliqo'..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih untuk komentar anda, saya amat menghargainya.